dilluns, 13 de maig del 2013

Educació i Comunicació. Conferència



Rebut per correu electronic de Viu Marratxí

Educació i Comunicació

Dia 14 de maig a les 19h al Centre Cultural Sa Nostra
Carrer Concepció. Palma

Benvolgut amic/amiga,
Com segurament ja saps, el proper dia 23 de maig surt el nou diari ARA Balears (www.arabalears.cat ). Aquest projecte està vinculat al Diari Ara (www.ara.cat ) que és un referent en la informació online i agafa el relleu del Diari de Balears. L'objectiu de l'ARA Balears és aprofitar totes aquestes sinergies. Les contribucions de l'Ara seran fonamentals, però evidentment bona part de la informació i les opinions tendran una perspectiva pròpia, balear.

Un dels temes prioritaris que volem tractar és el de l'Educació. Tendrem el suplement Criatures sobre educació i infants que té molt bona acollida a Catalunya. L'objectiu és que Criatures també serveixi per posar en valor tota la tasca que es fa en el món educatiu a les Illes Balears.

Dins la campanya de presentació de l'ARA Balears volem oferir una mostra de la nostra sensibilitat cap a l'educació amb una conferència de Carles Capdevila titulada “Educació i Comunicació” el proper 14 de maig a les 19h al Centre Cultural Sa Nostra al carrer Concepció de Palma. En el transcurs de l'acte també es presentarà el Diari ARA Balears. La presentació de Carles Capdevila anirà a càrrec de Sebastià Alzamora.
Carles Capdevila, és director de l'ARA. La seva trajectòria i experiència com a periodista en premsa escrita, ràdio i televisió és llarga. Va ser director i presentador del programa Eduqueu les Criatures a Catalunya Ràdio del 2006 al 2010 i va rebre el Premi Ràdio Associació 2010 al millor programa de ràdio de Catalunya. També és autor del llibre Criatura i companyia que tracta amb sàtira i humor una de les experiències més emocionants de la vida que és el fet de ser pares.
Ens agradaria comptar amb la teva presència. I que en facis el màxim de difusió per arribar a totes les persones que puguin estar interessades en l'educació.


Salutacions i moltes gràcies!
ARABalears 
Twitter: @ARAbalears

Xavier Ramis
Editor de Viu Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada