dijous, 4 d’abril del 2013

Tanca a Palma l'ESPAI 150 ANYS. Casa Pomar Flores



Rebut, per correu electrònic del nostre amic Antoni Font Gelabert 

"reenvio una trista notícia, la del tancament d ela casa pomar, un referent en la nostra ciutat, que s'esvaeix per donar pas a aquesta ciutat desfigurada que ens rodeja
encara els podem ajudar, anant a la liquidació del que els queda a la botiga

feis-ho córrer!"

Benvolguts amics i clients,

Amb aquest escrit us volem comunicar que hem hagut de prendre la decisió de tancar la nostra botiga Casa Pomar Flores, després de més de cent cinquanta anys d’existència. Una decisió que ens dol en l’aspecte personal i professional i que a més suposa una nova pèrdua del petit comerç a la nostra Ciutat.

Al llarg dels darrers anys hem fet tots els esforços per resistir la crisi que, com molts sabeu, en el sector de les arts és especialment injusta i cruenta. Però la baixada continuada de vendes i la conseqüent acumulació de  pèrdues  ens impedeixen continuar. La resistència, amb l’expectativa que la situació anàs canviant, no ha fet més que empitjorar i ara hem de fer front a una situació crítica i difícil.

La nostra botiga, Casa Pomar Flores, ha estat sens dubte un referent ciutadà,  especialment per el món de les Belles Arts en el que s’han proveït la major part dels artistes plàstics que han viscut  a Mallorca. També la pintura decorativa, l’emmarcació  o els papers pintats –amb el que un rebesavi nostre va iniciar el negoci i dels que fa vuit anys férem una donació al Museu de Mallorca –l’han convertit en un establiment conegut i apreciat per molta de gent de Palma.

Som la quarta generació d’un petit comerç que no te cabuda en els nous temps, però volem agrair molt sincerament la confiança d’amics, familiars i clients amb els que hem establert una relació més enllà de l’aspecte comercial.
Encara tindrem obert un parell de setmanes i per això us volem animar a visitar la nostra important liquidació, fer l'última compra o fer-nos les seves comandes, si es tracta de productes dels que ja no tenim existència. Fins llavors donarem el millor servei possible si desitja encarregar emmarcacions de quadres o els seus bastidors.

Volem tancar aquesta darrera etapa de Casa Pomar Flores amb tots i que ens ajudeu a acabar amb el que ha estat el millor regal de la nostra vida, més de cent cinquanta anys al vostre servei.

Gràcies molt sinceres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada