divendres, 2 de setembre del 2011

Equo, projecte i llista de distribució

.
Equo és un projecte una mica o un molt verd (ecològic-global). La idea motiva ... i si després del 20N es converteix en la tercera força del país no només motivaria sinó que fins i tot il·lusionaria... Però, i si els resultats electorals fossin molt pobres? I si el nombre de diputats aconseguits és un nombre residual? Llavors seria la gran frustració. I penediment: "Per què ens hem deixat portar per les presses, si les presses són males conselleres i els primers resultats tendeixen a perpetuar-se?" (Encara que no sempre ha estat així).

Jo voldria il·lusionar i pensar que un món sense majoria absoluta del PP és possible, i absolutament necessari... Penso que l'avançament de les eleccions ha estat inconvenient per al projecte, perquè ha reduït el temps de desenvolupament i implantació social del Projecte. En una paraula, que les eleccions generals hauran enxampat una mica verd a aquest projecte verd.

Igual aquesta llista, a escassos dos mesos de les eleccions, està també una mica verda. Desconec si tots els membres de la llista rebran aquest missatge tal com diu, en anglès, la publicitat del servidor de la llista. Jo com a membre de la llista no he rebut cap missatge de cap membre de la llista. Tampoc he pogut accedir als "arxius" de la llista, lloc on poder llegir tots els missatges enviats per un membre de la llista a la pròpia llista. Tampoc he pogut accedir a la relació de membres apuntats a aquesta llista... Tampoc sé si això es podrà fer en algun moment o si la llista és únicament un recurs exclusiu per a l'administrador de la llista per a poder enviar missatges col·lectius a tots els membres de la llista sense haver de posar les adreces electròniques de tots. En qualsevol cas penso que el dinamisme del projecte i el dinamisme de la llista, així com el que ens coneguem els membres de la llista (els membres del Projecte) és molt important per a l'èxit de l'objectiu.

Quan la democràcia (?) va fer tornar de nou a caminar, cap el 1977, l'actual PP (llavors AP) va obtenir un nombre d'escons residual, ara és la primera força política del país. Mentre que UCD d'Adolfo Suarez va ser la força més votada i actualment no té (ni el seu partit conseqüent CDS) ni un sol diputat. Com a projecte també polític, que serà Equo en les pròximes eleccions del 20N, un partit residual, o un partit decisiu per a la formació de governs? Jo voldria que, per bé de la democràcia i per a bé del medi ambient i, conseqüentment, per bé de la humanitat, fos un partit decisiu. Però perquè això passi és imprescindible el dinamisme del projecte i de la llista, de les llistes, així com l'activitat de tots els seus membres (membres de la llista o membres del Partit).

______________________________

Antoni Ramis Caldentey
Psicòleg humanista social
http://arc46.com
______________________________


....................................

debalears-owner@balears.proyectoequo.org  
per a: ?????
data: 2 de setembre de 2011 0:42
assumpte: Un poco verde
llista de distribució: balears.balears.proyectoequo.org   
Filtra missatges des d'aquesta llista de distribució
amaga els detalls 0:42 (Fa 3 minuts)
Perdona pero esta lista no admite mensajes. Si quieres ponerte encontacto con EQUO en Illes Balears escribe a: equobalears@proyectoequo.org
Gracias
....................................


Llàstima!
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada