dijous, 2 de desembre del 2010

L'Associació Humanista de Comunicació (AHC)

.
Associació Humanista de Comunicació. Nombre de registre en el d'associacions de les Illes Balears (NRAIB): 5200. NIF: G57306995. Seu: CEPA. Son Canals. C / Son Canals, 10. 07008 Palma. Illes Balears.
L'associació Humanista de Comunicació neix
 el 13 de novembre de 2004 a Flassaders, a Pama, Mallorca, Illes Balears, com a resposta a una necessitat de comunicació transversal d'informacions i valors humanistes, entre persones que tenen professions molt diverses i que pertanyen, o no, a partits polítics, sindicats i grups diferents, però que els uneix la necessitat de l'experimentació, sensació i comunicació transversal humanistes.
No
pensam que la persona sigui, social i solidàriament, bona en i per si mateixa, tenim molts exemples que ens indiquen el contrari, però si pensem que la persona és capaç de ser-ho i, conseqüentment, també de ser responsable solidària del creixement individual i social, des del respecte a nosaltres mateixos i als altres, així com a les idees pròpies i altres idees, llengües, cultures, terres, natura i medi-ambient.
Enfront de les imposicions dogmàtiques, autoritàries o violentes
reivindicam la comunicació lliure i responsable. Pensam que només mitjançant la paraula i el consens es poden resoldre les diferències i avançar civilitzada i solidàriament.
Subscrivim la Carta de la Terra, la Declaració Universal dels Drets Humans i la Carta de Principis del FSM, el compromís del respecte i defensa per a les persones, individualment i socialment, així com el respecte i defensa del seu patrimoni natural, ambiental i cultural. Condemnam i rebutjam totes les agressions i violències i actituds d'incidència social derivades de l’autoritarisme o dogmatisme.
La majoria dels membres de la nostra associació ho som també d'altres grups i el ser-ho de la AHC transversal ens permet posar en comunicació les organitzacions de fins distints però coincidents en el principi humanista: ecològic i social. Si tu vius des d'una perspectiva semblant (el capital ha d'estar al servei de la persona i els interessos particulars supeditats als comuns i no al revés) pots ser membre de la nostra associació, omplint la fitxa adjunta i enviant-la a la per correu electrònic a archumanista@gmail.com.  Per poder ser soci cal tenir els 18 anys complerts.
Pots veure la web de l'AHC a:
.
Veure la revista Humanistes 01:
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada