dijous, 15 de juliol del 2010

Una altra lapidació d'una dona a l'Iran

Sakineh Mohammadi

Rebut, per correu electrònic de Margalida Rosselló Pons
Hola Margalida
La justícia iraniana no ha suspès la lapidació de Sakineh Mohammadi, acusada d'adulteri. Ho va dir ahir el ministre d'exteriors de l'Iran, de visita oficial a Madrid, en contra del que va anunciar l'Ambaixada del seu país a Londres només uns dies abans.
Si no ho impedim, Sakineh serà apedregada fins a morir per gent de la seva pròpia comunitat. L'execució podria fer-se en qualsevol moment, a menys que ella i el seu advocat siguin oficialment notificats en cas contrari.
Des Amnistia Internacional ja hem lliurat gairebé 100.000 signatures a l'Ambaixada de l'Iran a Madrid contra l'execució de Sakineh, però necessitem moltes més per salvar-li la vida.
Per això, si encara no has signat la nostra petició, signa ara. I si ja has signat, comparteix aquesta informació amb tots els teus contactes perquè també ajudin a impedir l'execució. No seria la primera vegada que, gràcies a la pressió internacional, aconseguim parar les pedres.
Gràcies per actuar.
Esteban Beltrán.
Director Amnistia Internacional - Secció Espanyola
P.D. Amnistia Internacional coneix d'almenys altres 10 persones condemnades a mort per lapidació a l'Iran. Fes-te soci / a ara i ajuda'ns a parar les pedres.
Sí, vull ajudar a salvar la vida de Sakineh:
Ver el escrito en castellano:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada