dilluns, 7 de juny del 2010

Activitats propers dies

Activitats propers dies:
.
Festa de Cloenda del Premi Web 2010
Tipo: Fiesta – Baile
Fecha: Miércoles, 09 de junio de 2010
Hora: 20:30 – 22:30
Lugar: Castell de Bellver
Calle: C/ Camilo José Cela, s/n
Ciudad o población: Palma, Spain
Veure Mapa
Descripció:
Festa de cloenda i lliurament de premis de la novena edició del concurs de webs en català de les Illes Balears, Premi Web 2010
"http://www.premiweb.cat":http://www.premiweb.cat 
El concurs és convocat per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears i organitzat per BalearWeb, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma.
La festa se celebrarà el dimecres dia 9 de juny de 2010 a les 20:30 h al Castell de Bellver de Palma. L’acte inclourà una visita al Castell, un concert a càrrec d’Oliva Trencada i un petit refrigeri.
Les places són limitades. Per confirmar l’assistència cal enviar un email a balearweb@balearweb.com o telefonar al 971137571 indicant el nom de les persones que hi assitiaran.
Novena edició del concurs de webs en català de les Illes Balears. El termini d’inscripció de webs i la votació popular han finalitzat. S’han inscrit un total de 250 webs, s’han registrat 2929 usuaris, s’han emès 3684 vots i s’han escrit 570 comentaris. La selecció de webs finalistes es farà a partir dels vots i les opinions dels usuaris i la decisió final la prendrà el Jurat.
La festa de cloenda i lliurament de premis se celebrarà el dimecres dia 9 de juny de 2010 a les 20:30 h al Castell de Bellver de Palma. L’acte inclourà una visita al Castell, un concert a càrrec d’Oliva Trencada i un petit refrigeri. Hi estan convidats totes les persones que han participat en el concurs proposant webs, votant i opinant. Cal confirmar l’assistència contactant amb BalearWeb. Les places són limitades.

.

Dones republicanes. Memòria de la Guerra Civil a Mallorca (1936-1939). Volum II. De Margalida Capellà Fornés
Data i Hora: Dijous dia 10 de juny de 2010, a les 20 h
Lloc: Centre de Cultura “SA NOSTRA” (carrer de la Concepció, 12, de Palma).
Hi intervindran: Manel Suárez Salvà, membre de l’Associació per a la Memòria Històrica;
Arnau Company, historiador; Pere Comas, director d’Ultima Hora; Santiago Juan, director
de l’Institut d’Estudis Baleàrics; i l’autora del llibre. Clourà l’acte la Sra. Josefina Santiago,
consellera d’Afers Socials. Moderarà l’acte: Maria Muntaner, editora.
.
Festival per un Sàhara lliure
Data i Hora: Divendres 11 de juny de 2010, a partir de les 21 hores
Lloc: A sa Factoria de So (polígon de Son Llaüt), Santa Maria del Camí
Grup de dansa Sàhara Jove, Joan Colomo, La Búsqueda, Papa Topo, Oliva Trencada, Dj K**O, Las Bravas Djs
Organitzat per l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears, aquest Festival sorgeix del suport decidit al poble sahrauí que sobreviu des de fa 35 anys dividit entre els camps de refugiats de Tindouf (Algèria) i els territoris de l’antiga colònia espanyola, il·legalment ocupats pel Marroc, sense que s’hagi duit a terme el referèndum d’autodeterminació previst per les Nacions Unides.
La recaptació íntegra d’aquest esdeveniment musical es destinarà als projectes humanitaris que anualment gestiona la nostra associació i pal·liar les necessitats dels activistes sahrauís que treballen pels drets humans al Sàhara Occidental.
El preu de l’entrada és de 6 €. Les podeu adquirir anticipadament a l’oficina de l’associació (Comte d’Empúries, 2, 1r. 1a, de Palma) de dilluns a divendres, de 8 a 15 hores, o el mateix dia del Festival a l’entrada de sa Factoria de So.
Si voleu fer algun donatiu, el número de compte és el 2100-3790-21-2200022380 de La Caixa.
Si en voleu tenir més informació, podeu contactar amb l’AAPSIB al número 971 72 88 39 o al correu electrònic aapsib2@gmail.com
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada