dimecres, 14 d’abril del 2004

Portes al camp. Varis autors (E-mail)

.

----- Original Message -----
From: "Sebastia Pujol"
To: Sent: Wednesday, April 14, 2004 10:39 AM
Subject: Re: [BalearWeb] Camins públics - Diario de Mallorca - Opinió

Nosaltres també tenim un "marron" per Santa Eugènia, on el típic estranger que ha contractat dos dels advocats més bons de Mallorca ha tancat els pas del camí de "Ses Coves" des que sa meva padrina ja me contava que es seus padrins ja hi anaven amb es carretó i que tothom estava orgullós de que passàs gent per allà de tan en tan. Vergonyós!!!!
Per que vos faceu una idea, ha demandat mig poble, se passa tot es temps gravant a sa gent que s'acosta a ca seva, arma jaleo a totes hores i diu que es veïns només li donen problemes i malviure, quant es meu germà va ser es primer que quant aquests estrangers es varen traslladar al llogaret li va dur una coca i tomàtigues (això no surt a sa noticia).

http://www.ultimahora.es/segunda.dba?1935+8+271336

Però bé, si vol malviure, el tendrà...

Sebastia



----- Original Message -----
From: "Joan Miquel Monjo" To: "LLista Balear Web (E-mail)" Sent: Tuesday, April 13, 2004 1:06 PM
Subject: [BalearWeb] Camins públics - Diario de Mallorca - Opinió

Análisis. Indignidad

MATEU SOLER

El concejal Bernat Amer en una operación aún no aclarada ni explicada vendió sigilosamente, en el anterior mandato municipal, los ocho mil ejemplares que editó el ayuntamiento sobre caminos públicos del término al dueño de es Fangar, hurtando esta información a los ciudadanos que debía representar y defender. El alcalde Antoni Pastor en lugar de rectificar y limitarse a negociar un ligero desvío que permita a los propietarios obtener un pedazo de intimidad y tranquilidad si un camino pasa cerca de las casas, se aviene a tratar la supresión de unos derechos históricos del que gozan todos los mallorquines sin que haya contrapartida alguna válida. Su actitud se asemeja más al ‘foraviler’ contratado por el señor de la finca que a un alcalde digno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada