dimecres, 21 d’abril del 2004

Iraq / Palestina. Es urgent aturar el genocidi

.
Ja sense necessitat d'excuses, ja sense careta, ja sense dissimulo. Per la fatxenderia de les armes (la major potència armamentística del món), per interessos econòmics i geopolítics, els invasors assassinen sense cap vergonya.

I l'ONU, incapaç d'expulsar als assassins del seu si, tenen por d'oposar-se sense reserves (i sense posibilitat de vetos defensors d'assassinats).

Urgeix que el poble (Fòrum Mundial Social. L'única nova organització asamblearia mundial amb suficient dignitat i respectabilitat) exigeixi el final immediat del genocidi d'USA i els seus satèl·lits:

"Les ciutats iraquians de Sadr, Adamiya, Kufa, Falija, Shula i unes altres han estat voltades i estan sent bombardejades per míssils i tancs de les forces d'ocupació nord-americanes i els seus aliats. La població civil està sent assassinada. L'autopista a Faluja ha estat tancada i les notícies que arriben des de l'interior d'aquesta ciutat indiquen que jeuen en els carrers cossos sense vida de moltes persones. No hi ha ambulàncies, ni aigua ni electricitat. Els periodistes tenen prohibit el pas i moltes dels seus càmeres han estat trencades. Tot indica que aquesta situació va a mantenir-se durant els pròxims dies. Per favor, ajuda"

Iman Khamas
Directora del Centre de l'Observatori de l'Ocupació a Bagdad
Bagdad, 6 d'abril de 2004

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/81714/index.php

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada