dilluns, 15 de març del 2004

Cansats de titulars i saturació d’informació

Aquest és el primer escrit d’aquest weblog (15-03-2004)

Aquests dies, respostes dels candidats de les eleccions (tots, d’una manera o d’una altra varen contestar excepte el PP, sols UM va contestar el que demanavem), mort de Joan Riaudavets, amic de 114 anys, l’home més vell del món, la celebració dels Castallers de Mallorca que s’enfilen fins al cel, l’horrible atemptat de Madrid, la manifestació conseqüent, la manipulació tendenciosa de la informació per part del Govern Central, els resultats de les eleccions,... he tengut que canviar tantes vegades les portades de l’Arc-46, en ocasions vàries en un mateix dia, que he decidit que seria millor mantenir el WEB un poc més permanent i anar donant les informacions canviants a través d’un weblog. Així neix aquest “diari personal” (tot i que voldria no haver d’escriure-hi res quasi mai: l’absència de noticies són bones noticies) de l’Arc-46.

Per altra banda fa estona que rebem massa correus electrònics (la majoria spamm anglès), tants que cada dia he d’esborrar més de 300 missatges i molts d’ells deuen ser bons i, fins i tot, urgents, molts d’ells dirigits a nosaltres mateixos i se’n deuen anar a la paperera involuntàriament. És per això que aconsell que les publicacions necessàries en català les faceu als foros de Balearweb i Vilaweb :
I en castellà (en castellà no he trobat cap fòrum obert general. Si en coneixeu algun el me podríeu dir i ho informariem).

Igualment les noticies de correu en castellà les podeu enviar a través de les llistes de Balearweb (Envia un e-mail a
i en el cos del missatge escriu: subscribe llista , així com l'adreça de la llista a la que s'han d'enviar els missatges que es volen distribuir
I en castellà a “Aprendiendo”
Per a subscriure's: aprendiendo-alta@eListas.net
Per a enviar missatges a la llista: aprendiendo@eListas.net ).

Finalment, els missatges urgents (indicant si són per a publicar o no) els podeu enviar a través del formulari de l’Arc-46
o a través de la llista de l'Arc Mediterrani 
Llista Arc Mediterrani a YahooGroups 
Els enllaços no es fan directament (podeu marcar-los, copiar-los i enganxar-los a la barra corresponent, la d'Internet o "enviar a" del correu electrònic).

Sort i comunicació oberta i permanent.

Antoni Ramis Caldentey